12 juni 2024

WIN ► tijdens het EK voetbal waardebonnen bij BSS

Maak kans op €500 bij elke weborder geplaatst tijdens het EK voetbal 2024


Het EK voetbal 2024 is gespeeld en gewonnen door Spanje.
Vandaag werd dan ook onze online actie rond dit evenement afgesloten en werd de trekking gehouden.
Hieronder vindt u een overzicht van de winnende voucher-nummers.


WAARDEBONNEN
50€


RMH5ZA
YEJPW6
3RUMRX
WQTNR2
6FVSLMWAARDEBON
250€


5WUXZRWAARDEBON
500€


SWL2W2Staat het nummer van één van uw vouchers hierboven? Proficiat! U hebt zonet een waardebon gewonnen!

Bezorg ons een vrolijke foto van jou met de voucher en stuur deze naar orders@bssbelgium.com

Wij contacteren de winnaars persoonlijk en zorgen dat zij hun waardebon overhandigd krijgen.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________Het EK voetbal 2024, dat op 14 juni van start gaat, belooft een spektakel te worden met enkele van de beste voetbalteams van Europa die strijden om de prestigieuze titel. Terwijl de spelers zich klaarmaken om het veld betreden, bereidt BSS zich voor om zijn eigen bijdrage te leveren aan de opwinding van het toernooi.

Tijdens het EK voetbal 2024 organiseert BSS een actie waarbij jij als klant de kans krijgt om waardebonnen te winnen die kunnen worden ingewisseld voor producten op onze webshop. We willen u als klant belonen voor uw loyaliteit en uw enthousiasme voor zowel voetbal als onze producten.


Hoe werkt het?

Het is eenvoudig, bij elke aankoop op onze webshop ontvangt u per aankoopschijf van €50 exclusief btw een voucher met een unieke code. Hoe meer aankopen je doet, hoe meer kansen je hebt om te winnen.


Wat valt er te winnen?

We geven vijf bonnen van €50 weg, één bon van €250 en één grandioze hoofdprijs van maar liefst €500. Deze waardebonnen kunnen worden gebruikt om producten naar keuze te kopen op onze webshop.


Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?

De trekking vindt plaats aan het einde van het EK voetbal 2024, op 15 juli om 13u. De winnende nummers zullen hier bekend gemaakt worden.


Dus, vergeet niet om je aankopen te doen op onze webshop en maak kans op die fantastische waardebonnen. Wie weet, misschien ben jij wel een van onze gelukkige winnaars!Webshop powered by Marcando